VF Studio

VF Studio erbjuder en personlig styling av din lägenhet där fokus läggs på det unika i varje hem. Vi värnar också om säljarens personliga stil och i den mån det går, plockar vi alltid in de egna föremålen i inredningen – för ett levande och mer ombonat intryck.

Vad vi gör

VF Studio erbjuder homestyling inför din lägenhetsförsäljning i Stockholm. Vår nisch är att skapa ett personligt och inbjudande hem med fokus på personliga detaljer och tidlösa ting. Vi skräddarsyr tjänsten efter dina specifika önskemål – allt för att det ska bli en så lyckad försäljning som möjligt!

Vill du veta mer om vad vi erbjuder för tjänster och vad vi kan göra med ditt hem inför försäljning? Kontakta oss på  info@vintagefabriken.se

 

Priser

alla priser är inklusive moms

Konsultation: 2500 kr

1 rum och kök 12.000 kr

2 rum och kök 15.000 kr

3 rum och kök 18.000 kr

4 rum och kök 21.000 kr

Styling av balkong räknas som ett ytterligare rum.

Övrig information
Priset för konsultation ingår om ni väljer att gå vidare med stylingen.

Priserna som anges här avser styling vid fotografering. Det tillkommer en kostnad om 2000 kronor om ni önskar låna kvar saker över visning. Behöver lånetiden förlängas pga oförutsedda händelser, blir kostnaden 3000 kronor per vecka.

Om det finns behov av att vi kommer och byter ut blommor och ställer i ordning inför visning tillkommer en kostnad om 1500 kronor. 

Vi adderar alla saker som skapar ett personligt hem – mattor, kuddar, blommor, växter, tavlor, ljusstakar, mindre inredningsdetaljer med mera. Önskas större möbler som soffa eller matbord tillkommer en kostnad om 5000 kronor för att hyra dessa.  

Sagt om oss: "Kan verkligen rekommendera dem! Jag är helt övertygad om att vi fick ett mycket bra slutpris – trots en trög och svajig bostadsmarknad. Tack bästa Vintagefabriken!"
Lisa
Stäng meny